Welkom!

Hallo,
Leuk dat je komt kijken en lezen op mijn blog.
Hier wil ik beschrijven met welke creatieve dingen ik bezig ben, afgewisseld met dingen die me bezighouden.
Ik zou het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Anna Martijne

donderdag 8 juli 2010

Rakkerderak


Gisteren een plof op de deurmat, een dikke envelop met daarin mijn allereerste RAK-je. Zomaar gekregen van iemand van Ravelry waar ik ook lid ben. Ik heb alles maar even uitgestald op tafel en er een foto van gemaakt. Eén theezakje ontbreekt al, ik had op het moment van de foto al een glas citroenthee gemaakt, heerlijk! Een RAK is iets wat je aan een ander schenkt, zonder zelf iets terug te verwachten. Het leukst is het als het adres van de ontvanger wordt opgevraagd via de moderator, maar in mijn geval heb ik het adres doorgegeven via een privébericht aan de geefster. Zij had mij in een privébericht om mijn adres gevraagd. Inmiddels is mijn adres ook bekend bij de moderator, dus vanaf nu kan het ook zijn dat ik misschien nog eens iets krijg zonder dat ik ervan af weet. Nu wist ik wel dat ik iets zou krijgen, maar toch een enorme verrassing en al zo snel. Ik vind het zo lief van haar!

Op breigebied heb ik eigenlijk niks te vertellen, ben wel aan het breien maar ook veel aan het uithalen geweest. Ik was aan een paar sneakersokjes begonnen voor mijzelf, maar ik heb ik denk wel 2 of 3 keer uitgehaald, niet de hele sok! Ik kwam er niet uit en had op een gegeven moment zelfs een gaatje gemaakt...Dus voorlopig ligt dat project opzij.
Uiteindelijk heb ik woensdag een beginnetje gemaakt met een stelletje kindersokjes voor Roemenië. Sokkenmuis van Ravelry breit kindersokjes voor Roemenië en kan wel degelijk hulp gebruiken. Ik had nog wat ongebruikte bolletjes liggen en kindersokjes zijn snel gebreid, dus dat gaat nu even voor.
Morgen ga ik naar mijn geliefde dorp Bergen nh. en ik weet daar een hele mooie handwerkwinkel te vinden, dus ik ga mezelf blij maken met wat mooie sokkenwolletjes en katoen voor wat haakprojectjes.