Welkom!

Hallo,
Leuk dat je komt kijken en lezen op mijn blog.
Hier wil ik beschrijven met welke creatieve dingen ik bezig ben, afgewisseld met dingen die me bezighouden.
Ik zou het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Anna Martijne

woensdag 16 oktober 2013

Voor mijn vader

Voor mijn vader heb ik dit paar sokken gebreid. Gisteravond heb ik ze gegeven, mijn vader ging direct passen, maar kwam er moeilijk in, dus heb ik ze weer mee naar huis genomen om de boord te veranderen, hoe weet ik nog niet, maar daar kom ik wel uit.
Hij was er heel erg blij mee, vond het ook heel bijzonder dat ik sokken voor hem had gebreid en zelfs de kleur is helemaal goed, fijn!

maandag 14 oktober 2013

Niet van mijn hand....

Dit leuke vogelhuisje kocht ik vandaag in de cadeauwinkel 'Zelf & Gemaakt' van de Anne Flokstraschool waar mijn dochter sinds een aantal maanden zit. De leerlingen van de VSO (voortgezet speciaal onderwijs) maken daar, onder leiding, leuke cadeautjes die ze voor een klein bedrag verkopen. Zo verkopen ze er telefoonhoesjes voor je mobiele telefoon, hoesjes voor je tablet, kaarten, gastendoekjes met een stukje zeep....en nog veel meer. Je kunt er ook wat eenvoudig gebak bestellen: appeltaart, cake of koekjes. Het is een leuk, klein winkeltje waar de leerlingen stage lopen en zo o.a. leren met geld te rekenen en met klanten om te gaan.