Welkom!

Hallo,
Leuk dat je komt kijken en lezen op mijn blog.
Hier wil ik beschrijven met welke creatieve dingen ik bezig ben, afgewisseld met dingen die me bezighouden.
Ik zou het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Anna Martijne

zaterdag 2 oktober 2010

Over een bijzondere opdracht


Een aantal weken geleden kreeg ik op Hyves de vraag van één van mijn hyvesvriendinnen of ik bereid ben om sokken voor haar te breien. Het zijn niet zomaar sokken die ze gebreid wil hebben, maar sokken van wol die haar moeder had gekocht om sokken te breien. Helaas is haar moeder vorig najaar overleden, de wol lag onaangeroerd op zolder.
Mijn hyvesvriendin kan het niet over haar hart verkrijgen om de wol weg te gooien en heeft aan mij gevraagd of ik er sokken van wil breien. Als zij de sokken dan aan heeft, heeft ze voor haar gevoel toch haar moeder een beetje in de buurt.
Natuurlijk voel ik mij zeer vereerd met deze vraag en ik doe het dan ook maar wat graag.
Ik ga zelfs zo ver, dat ik de andere WIP-jes ( Work In Progress) in de wacht zet, speciaal voor deze opdracht.
Op de foto staan de bollen wol die ik mag omtoveren tot 4 paar heerlijk warme sokken.

maandag 27 september 2010

Eerste begin herfsttafereel


Tja, met dit druilerige weer van vandaag kun je er gewoon niet aan ontkomen, het maken van een herfsttafel ofwel een herfsttafereeltje.
Ik kreeg er opeens zin in om het beetje moois dat ik ooit zelf maakte neer te zetten, er de paar kastanjes bij te leggen die ik afgelopen zaterdag vond. En zie, het ziet er al weer heel gezellig uit.
Ik wil er nog graag een paar dingetjes bij gaan maken, in ieder geval een pompoentje en een zwart poesje voor bij het heksje, en verder zie ik nog wel. Ik ga het ook drukker krijgen, omdat ik per 5 okt. a.s. aan het werk ga, dus moet ik dan de dingen gaan plannen. En als ik ergens geen ster in ben, dan is het juist dat plannen wel. Maar ja, ook dat gaat weer goed komen, daar heb ik alle vertrouwen in, het zal alleen zijn tijd nodig hebben.