Welkom!

Hallo,
Leuk dat je komt kijken en lezen op mijn blog.
Hier wil ik beschrijven met welke creatieve dingen ik bezig ben, afgewisseld met dingen die me bezighouden.
Ik zou het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Anna Martijne

vrijdag 10 augustus 2012

Half paar af en give away

Gisteren noemde ik het al in een klein voorproefje: er zou meer te lezen zijn.
Bij deze: ik houd een give away.
Ik ga een tashanger voor je haken in 2 kleuren die jij leuk vindt, het voorbeeld dat hier op foto te zien is, heb ik gehaakt van lichtgeel en oranje katoen. 
Je kunt reageren tot en met zondag 26 augustus a.s., ik zal dan op maandag 27 augustus de gelukkige winnares trekken en dan de tashanger maken.

De eerste sok van een paar voor Yvonne, een tante van Patrick, is af. Ze wilde graag sokken hebben, maar het been hoefde niet hoog te worden, dus maar iets been gebreid na de boord, iets hoger dan de sneakersokjes die ik al eerder breide voor mijzelf.donderdag 9 augustus 2012

Voorproefje....

Een voorproefje voor....
Waarvoor, dat kun je hier binnenkort lezen.

Sokkenparade en oude hobby opnieuw opgepakt.

De eerste 7 maanden van dit jaar heb ik niet geblogd, dit omdat ik geen puf had en ook gebrek aan inspiratie om wat te bloggen.
Maar het begon de laatste weken weer te kriebelen, dus ik wil de draad weer op gaan pakken en proberen om weer regelmatig een blogje te posten. Natuurlijk voorzien van foto's, als ik leuke bijpassende foto's heb natuurlijk.
Ik heb dan niet geblogd, stilgezeten heb ik de afgelopen periode zeker niet. Ben lekker veel aan het breien en het haken, dat ik vroeger veel deed, heb ik weer een klein beetje opgepakt. Een aantal weken geleden kocht ik een fijne haaknaald, waardoor het haken langer vol te houden is.
Eerst maar eens wat foto's laten zien van sokken die van de naalden af zijn gekomen.