Welkom!

Hallo,
Leuk dat je komt kijken en lezen op mijn blog.
Hier wil ik beschrijven met welke creatieve dingen ik bezig ben, afgewisseld met dingen die me bezighouden.
Ik zou het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Anna Martijne

vrijdag 23 juli 2010

Iets uitproberen


Vorige week kocht ik bij de handwerkwinkel hier vlakbij 3 bolletjes viltwol in de kleuren rood, wit en blauw. Daar heb ik een lap van gebreid en die ten dele in elkaar gezet.
Het is de bedoeling dat ik die lap ga vervilten in de wasmachine, maar heb zoiets nog nooit gedaan, dus heb ik op Ravelry om advies gevraagd. Ik kreeg het advies om hem samen met tennisballen in de wasmachine te doen op 40 graden. Dus dat heb ik gedaan.
Nu alvast een foto van het resultaat na het breien en deels in elkaar zetten, en als hij helemaal klaar is een foto van het eindresultaat.

maandag 19 juli 2010

Mooi grijs is niet lelijk...Op zaterdag 10 juli waren mijn lief, mijn dochter en ik een dagje naar Bergen nh. Na een bezoekje aan het graf van mijn opa en oma te hebben gebracht en een eenvoudige lunch gingen we naar de handwerkwinkel. Daar kochten we o.a. grijsgemeleerde sokkenwol voor lief. Hij wilde graag van die kleur een stel sokken hebben, dus ben ik vandaag maar begonnen. Aangezien mijn lief leeft op grote voet, zal het een flinke tijd in beslag nemen voor ze af zijn. Gelukkig hebben we 2 bollen van die prachtige grijstinten gekocht, dus ik ga er vanuit, dat ik genoeg wol heb.

Ook vandaag ben ik weer blij verrast! Ik kreeg van Mijke, die ik ken via Ravelry, een lief kaartje, dat kan ik dezer dagen wel gebruiken. Maar dat was nog niet alles...Er lag ook nog een dikker envelopje in de bus met daarin een lief kaartje van Wianne, ook haar ken ik via Ravelry, met daarbij 2 paar oorbellen(?). Tenminste......er zitten oorbelhaakjes aan, dus ga ik er vanuit dat het oorbellen zijn. Heel simpel, maar met liefde gemaakt, dat staat er onderaan...hihihi. De kleur groen is ook helemaal goed, past goed bij een zonnehemdje dat ik graag draag.