Welkom!

Hallo,
Leuk dat je komt kijken en lezen op mijn blog.
Hier wil ik beschrijven met welke creatieve dingen ik bezig ben, afgewisseld met dingen die me bezighouden.
Ik zou het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Anna Martijne

donderdag 3 oktober 2013

Tashanger/sleutelhanger

Dit is een tashanger/sleutelhanger zoals ik ze maak van mini-sokjes. Ze zijn erg leuk om te maken, en dus om je restjes sokkenwol te verwerken. In het begin is het even een gepriegel, maar dat heb je al snel onder de knie.
Het zijn leuke kleine cadeautjes die het altijd goed doen, ik heb er al verschillende mensen blij mee gemaakt. Dit is de enige waar ik een foto van heb gemaakt.

dinsdag 1 oktober 2013

De kleinste en de grootste

Hier zie je nogmaals de kleinste sokjes waar ik in het vorige blog over schreef. Op deze foto staan ze samen met de grootste sokken, de sneakersokjes die ik voor vriendlief heb gebreid. De pasvorm is goed zei hij, hij heeft inmiddels een tweede paar van dezelfde sneakersokjes en een ander paar sokken staat al voor hem op de pennen, alleen moet hij wat meer geduld hebben, omdat een paar sokken voor mijn zieke vader nu voorrang hebben.

maandag 30 september 2013

Kleinste sokjes

Dit zijn de kleinste sokjes die ik ooit heb gebreid, het is heel erg leuk om zulke kleine sokjes te breien. Deze passen aan de voeten van de babyborn-pop. Ik brei ze sinds kort wel vaker zo klein, je kunt ze zo leuk verwerken tot bijv. een tashanger of een sleutelhanger. Op die manier kun je mooi je restjes sokkenwol verwerken.