Welkom!

Hallo,
Leuk dat je komt kijken en lezen op mijn blog.
Hier wil ik beschrijven met welke creatieve dingen ik bezig ben, afgewisseld met dingen die me bezighouden.
Ik zou het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Anna Martijne

donderdag 4 november 2010

Over een stekelig uitje.


Ja hoor, eerder al schreef ik een blog over stekelige post n.a.v. cactusstekjes die ik per post had gekregen, en nu dan een blog over een stekelig uitje.
Afgelopen zondag, 31 okt., zijn vriendlief, dochter en ik naar de cactusoase in Ruurlo geweest.
Ja, de naam zegt het al, allemaal cactussen, heel veel en heel mooi. Je kijkt echt je ogen uit als je daar rondloopt.
Voor de kinderen hebben ze een speurtocht door de hele oase, ze moeten onderweg letters verzamelen en als je de letters in de juiste volgorde zet, krijg je een zin en als je die gevonden hebt mag je een cactus uitzoeken om mee naar huis te nemen.
Behalve cactussen zijn er ook nog prachtige tropische vogels te zien, konijnen en ook nog eens allerlei oude werktuigen, veel uit de landbouw. Maar ook oude wasmachines en een wringer heb ik er gezien.
Voor vriendlief was het helemaal leuk toen hij een oude broedmachine ontdekte!
Hij werkt nl. bij een bedrijf dat broedmachines maakt die de hele wereld overgaan, en dat zijn joekels van apparaten, van minimaal 100.000 eieren tot in de miljoenen. Dus dit was even heel leuk om een voorloper te zien!

zondag 31 oktober 2010

P.I.F.


Gisteren een flinke "plof" op de deurmat, en wat denk je?
Behalve een brief van de muziekschool over het uitvallen van een pianoles voor mijn dochter, een grote wat dikke envelop speciaal voor mij van Karin. Karin hield enige tijd geleden via haar blog: http://karinaandehaak.blogspot.com een P.I.F. Ik was daarop ingegaan, liet een reactie achter en het wachten op een eventuele reactie van haar begon.
En? Tot mijn grote blijdschap en verrassing kreeg ik een mailtje van Karin, dat ik één van de 3 gelukkige winnaars was, alleen liet het cadeautje van haar kant nog even wachten, maar ik zou het zeker wel krijgen! Nu ja, dat mocht de pret niet drukken, ik had immers wat "gewonnen". En juist, gisteren kwam dus de envelop met inhoud. En wat ben ik verwend: een door Karin gehaakte onderzetter in verschillende tinten blauw met wit (haken is haar passie, maar dat zegt de titel van haar blog ook al), een stel pannenlappen van de winkel X (?), tenminste, ik meen ze daarvan te herkennen en een leuke kaart. Aan de onderzetter zat ook nog een mooi labeltje, dat op zich ook al de moeite van het bewaren waard is.
Ik ben er heel erg blij mee, zowel de onderzetter als de pannenlappen heb ik al gebruikt.

Nu is het mijn beurt voor een P.I.F.
Als je mee wilt doen, en dus een kans maken op een cadeautje van mijn kant, laat dan een reactie achter en vertel mij waar jij vrolijk van wordt.
Reageren kan tot en met 11 november, dan trek ik op 12 november 3 winnaars.

Voor meer info over P.I.F. kun je kijken op de volgende sites:
www.payitforwardday.com ;
www.doorgeven.nl ;
www.stichtingpayitforward.nl .