Welkom!

Hallo,
Leuk dat je komt kijken en lezen op mijn blog.
Hier wil ik beschrijven met welke creatieve dingen ik bezig ben, afgewisseld met dingen die me bezighouden.
Ik zou het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Anna Martijne

zaterdag 25 september 2010

Een bezoekje aan de kringloopwinkel
Zo af en toe vind ik het heerlijk om een bezoekje te brengen aan de kringloopwinkel. Het komt dan maar zelden voor dat ik iets tegenkom dat ik graag wil hebben en dan ook koop.
Maar vandaag was het anders.
Ik was de hele winkel al doorgelopen en tot de conclusie gekomen dat ik niets zou kopen, gewoon omdat ik niks leuks zag. Totdat....ik vlakbij de kassa nog een blik wierp in een bakje met vanalles voor 1 euro. En wat zag ik daar, een suikerschepje. Nee hoor, ik heb het helemaal niet nodig, we hebben er wel een paar, maar deze trok toch mijn aandacht, ondanks dat het er vies en zwart uitzag. Maar ik had sterkt het idee, dat als ik het op zou poetsen met zilverpoets, het er heel mooi uit zou komen te zien. Dus toch maar het suikerschepje gekocht.
Thuisgekomen maar direct het suikerschepje schoongemaakt, de zilverpoets gepakt en aan het poetsen gegaan, en wat denk je?
Ach, kijk zelf maar, en misschien vallen de verschillen in de foto's je wel op.
Ik denk, dat het een verzilverd suikerschepje is....

2 opmerkingen:

 1. Wouw, wat een mooi lepeltje heb je op de kop getikt, ik denk zelfs dat het een echt zilveren lepeltje is! Kun je iets van een merkje vinden? Opgepoetst ziet hij er prachtig uit! Ben je bij die grote loods op het industrieterrein geweest, of bij die leuke tweedehands in de stad? Die met al die verdiepingen vol 2e hands-spulletjes? Die vind ik zo geweldig leuk, ook mijn vriendin Laurie heeft daar al heel wat leuks weggehaald. Fijne zondag, groetjes van Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi lepeltje zeg.
  Op t.v. bij kunst en kitsch vertelde een expert dat je zilver het best met een zacht b.v. kindertandenborstel kunt poetsen. i.p.v. zilverpoets.
  Het zilver blijft dan langer mooi en het is beter voor het zilver.
  Zo maar een tip hoor.
  Zelf weet ik het niet.

  BeantwoordenVerwijderen