Welkom!

Hallo,
Leuk dat je komt kijken en lezen op mijn blog.
Hier wil ik beschrijven met welke creatieve dingen ik bezig ben, afgewisseld met dingen die me bezighouden.
Ik zou het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Anna Martijne

vrijdag 10 september 2010

Verrassing!Vandaag ben ik een dagje naar mijn vriendin geweest om gezellig samen te freubelen met wolvilt, één van mijn andere hobbies. Als daar resultaten van te zien zijn, zal ik ze hier showen. En ja, wat heb je nodig als je veel met wolvilt werkt? Juist ja, spelden. En dan is een speldenkussentje wel makkelijk om te hebben. Laat ik nu toevallig een patroon zijn tegengekomen van een speldenkussen in de vorm van een bloem, een gehaakte wel te verstaan. Dus 2 kleurtjes katoen bij elkaar gezocht, een bijpassende haaknaald en haken maar. Het resultaat is een gezellig bloempje geworden waar je wat spelden in kunt prikken.
Bij thuiskomst vond ik een dikke envelop op de deurmat. Die envelop had een lange reis gemaakt van Limburg naar Gelderland en kwam van een kennisje van Ravelry. In die envelop zaten 2 bolletjes sokkenwol die ze in Oostenrijk had gekocht, 2 zakjes cappuccino, jammie, en een lief kaartje. Zomaar, wat is dat toch lief......

6 opmerkingen:

 1. Hoi Anna Martijne.
  Dat was een leuk verrassings pakketje,mooie wol ook.
  Kun je weer leuke sokken van breien,
  Groetjes Hetty.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. had hier zo leuk zitten kletsen, is het foetsie !!;-))

  Ik had gezegt dat je leuke post had mét mooie wol.

  En dat het kussentje zo lekker zonnig zomers was.
  En dat ik dat vast wilde houden, dat zomerse dan...

  en wenste je een ZON-nige zaterdag, dag.... MM

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke verrassing, zomaar mooie wolletjes in je brievenbus vinden! Heerlijk he, daar wordt een mens toch weer blij van! Van het zonnige speldenkussen ook, het ziet er echt heel leuk uit, en misschien ook niet zo moeilijk om te maken? Haken is al heel lang uit mijn systeem, elke keer denk ik weer dat het leuk is om te gaan doen, maar ik heb telkens nog teveel andere leuke dingen die op mijn pad komen...!
  fijn weekend en lieve groet Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke verrassing,geniet er maar lekker van, en wat een grappig speldenkussen :))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zomaar was misschien niet zomaar, misschien was het wel omdat je zo'n lief mens bent en het zo erg verdiend om eens verrast te worden?
  Héél mooi gehaakt zomers speldenkussentje! Ik ben erg benieuwd naar je wolviltresultaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He wat een leuk spelden kussen. Mag ik vragen waar je het patroon bent tegen gekomen? Wat een super lieve verrassing. Daar wordt mens heel warm en blij van toch? Ben ook erg benieuwd naar je wolvilt creaties.

  BeantwoordenVerwijderen