Welkom!

Hallo,
Leuk dat je komt kijken en lezen op mijn blog.
Hier wil ik beschrijven met welke creatieve dingen ik bezig ben, afgewisseld met dingen die me bezighouden.
Ik zou het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Anna Martijne

donderdag 4 november 2010

Over een stekelig uitje.


Ja hoor, eerder al schreef ik een blog over stekelige post n.a.v. cactusstekjes die ik per post had gekregen, en nu dan een blog over een stekelig uitje.
Afgelopen zondag, 31 okt., zijn vriendlief, dochter en ik naar de cactusoase in Ruurlo geweest.
Ja, de naam zegt het al, allemaal cactussen, heel veel en heel mooi. Je kijkt echt je ogen uit als je daar rondloopt.
Voor de kinderen hebben ze een speurtocht door de hele oase, ze moeten onderweg letters verzamelen en als je de letters in de juiste volgorde zet, krijg je een zin en als je die gevonden hebt mag je een cactus uitzoeken om mee naar huis te nemen.
Behalve cactussen zijn er ook nog prachtige tropische vogels te zien, konijnen en ook nog eens allerlei oude werktuigen, veel uit de landbouw. Maar ook oude wasmachines en een wringer heb ik er gezien.
Voor vriendlief was het helemaal leuk toen hij een oude broedmachine ontdekte!
Hij werkt nl. bij een bedrijf dat broedmachines maakt die de hele wereld overgaan, en dat zijn joekels van apparaten, van minimaal 100.000 eieren tot in de miljoenen. Dus dit was even heel leuk om een voorloper te zien!

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk uitje :)) Gaat het goed met je cactusjes, met de mijne wel :))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja hoor Anja, met mijn cactusjes gaat het goed. Ik hoorde zondag ook, dat je ze nu tot en met februari met rust moet laten en dan pas weer water hoeft te geven...spannend. Maar werd erbij gezegd, wel erop letten, dat ze niet verschrompelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. He dat is een leuk uitje. Wat voor cactus heb je gekozen om mee te nemen? Ik ben benieuwd hoe het met die van jullie zal lopen. Ik heb nog een hele mooie die lijkt op die je op jou foto's zag met roze bloemen, maar dan met rode bloemen. Leuk om te zien hoor.

    BeantwoordenVerwijderen