Welkom!

Hallo,
Leuk dat je komt kijken en lezen op mijn blog.
Hier wil ik beschrijven met welke creatieve dingen ik bezig ben, afgewisseld met dingen die me bezighouden.
Ik zou het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Anna Martijne

maandag 3 januari 2011

Oudejaarsdag 2010


Allereerst de beste wensen voor 2011.

Ja, ik weet het, het nieuwe jaar is al weer aan de 3e dag begonnen, maar ik had opeens de behoefte om een kort blogje te schrijven over oudjaarsdag 2010.
Zoals ik de laatste jaren doe, had ik ook dit jaar weer oliebollen gebakken, ik vind dat leuk om te doen. En om de stank buitenshuis te houden, besloot ik het dit jaar in de schuur te doen, een uitkomst!
Ineens kreeg mijn vriend het idee om een paar oliebollen naar zijn oma te brengen die in Terborg in het verpleeghuis woont. Zo gezegd, zo gedaan. Met ons drietjes, mijn dochter, mijn vriend en ik zijn met de auto erheen gereden, zo'n half uur ongeveer. En wat was oma blij om haar oudste kleinzoon weer eens te zien. Wel is het iedere keer weer moeilijk om te zien dat ze dement is en dus binnen 2 minuten vergeet wat je net daarvoor tegen haar zei.
Maar het voelt goed dat we er weer zijn geweest.
Op een heel bijzondere dag is ze jarig, nl. met 3-koningen, en bij leven en welzijn hebben we een paar dagen later een etentje ter ere van haar verjaardag.
Vlak voor dat we weggingen maakte ik nog een foto van mijn vriend met zijn oma.
Ik ben heel blij met deze foto van oma met haar oudste kleinzoon, hij is me nu al dierbaar.

3 opmerkingen:

 1. Een mooie blog, en daarbij een mooie foto.
  dank je wel

  liefs

  Patrick

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie warm verhaal met een prachtige foto:))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige blog, en wat ontzettend lief dat jullie je vriend's oma een bezoekje gebracht hebben om oliebollen te brengen! Ook al is ze misschien een hoop vergeten, de momenten dat je samen bent en elkaar even vasthoud, die blijven je altijd bij... het is hierdoor een heel ontroerende oudejaarsdag geworden denk ik! Fijn dat je dit met ons wilde delen, lieve groet Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen