Welkom!

Hallo,
Leuk dat je komt kijken en lezen op mijn blog.
Hier wil ik beschrijven met welke creatieve dingen ik bezig ben, afgewisseld met dingen die me bezighouden.
Ik zou het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Anna Martijne

woensdag 25 mei 2011

De sokken van Anna


Zoals ik al eens eerder heb vermeld, ben ik lid van de site Ravelry.com. Eén van de leden, lansingerland (Bianca Boonstra), is ontwerpster van prachtige breipatronen. Zeer kort geleden had ze sokken ontworpen en gebreid voor één van de andere leden, Anna. En omdat het ontwerp nog geen naam had, kreeg het uiteindelijk de naam: De sokken van Anna. Ik had een prachtige foto gezien van de schitterende sokken en wat gebeurde er tot mijn grote verbazing en nog grotere blijdschap?
Ik kreeg het patroon ge-RAKt door de ontwerpster zelf. (RAK= Random Act of Kindness). Ik heb de ontwerpster al uitvoerig bedankt en laten weten dat het presentje op een heel goed moment kwam, gezien het feit dat ik al tijden niet lekker in mijn vel zit.
Inmiddels ben ik al begonnen met de eerste sok zoals je op de foto kunt zien, ik brei ze van Drops Delight, een lekker zacht garen dat ik voor mijn verjaardag kocht, maar wel heel losjes getwijnd, je moet dus niet snel willen breien. Ik ben benieuwd hoe de sokken zich zullen houden tijdens het dragen. Ik weet nog niet of ik deze sokkenwol nog een keer zal kopen.

4 opmerkingen:

 1. Ze worden wel heel mooi! Maar bevalt de Drops Delight niet? Ik heb nog dezelfde bolletjes liggen, volgens mij zelfs in dezelfde kleur, maar misschien kan ik daar dan beter iets anders mee maken dan sokken?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een clapotis gemaakt van Drops Delight, maar voor sokken lijkt het me niet zo geschikt. Ach, misschien valt het ook wel mee; het patroon is in ieder geval heel leuk! Veel plezier met breien en ik hoop dat je snel weer beter in je velletje zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt in ieder geval een mooie kleur uitgekozen :-) Ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Anna Martijne.
  Heb je deze sokken al af?
  Groetjes Hetty.

  BeantwoordenVerwijderen