Welkom!

Hallo,
Leuk dat je komt kijken en lezen op mijn blog.
Hier wil ik beschrijven met welke creatieve dingen ik bezig ben, afgewisseld met dingen die me bezighouden.
Ik zou het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Anna Martijne

zondag 27 november 2011

Prinses Christina Junior Concours

Al eerder schreef ik een blog over mijn neefje Koen die ernstig ziek is. Hij heeft het syndroom van Landau Kleffner, een ernstige vorm van epilepsie.
Dat Koen een bijzonder kind is, dat wist ik al wel. Zo naaide hij bijna 3 jaar geleden zelf op de naaimachine van mijn zusje een shirtje voor hemzelf, tekende hij precies uit hoe je een overhemd/blouse in elkaar moest zetten.
Tja, en als je als kind van een viooldocente wordt geboren, dan kan het bijna niet anders dat je zelf ook muzikaal wordt. Zo dus ook Koen. Op 3-jarige leeftijd speelde hij al viool op een schattig klein viooltje, en toen bij hem de diagnose Landau Kleffner was gesteld, heeft hij een periode cello gespeeld. Inmiddels zingt hij de sterren van de hemel, heel erg mooi en heel zuiver. Bijgaand filmpje is daar een prachtig bewijs van. Zo stond Koen afgelopen donderdag in de Classic Express te zingen voor het Prinses Christina Junior Concours. Ik zou zeggen: luister en oordeel zelf, genieten ben ik geneigd om te zeggen.
http://www.youtube.com/watch?v=dGHlCqqud5E

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig ventje, en met een mooie, zuivere stem. Ik kan me voorstellen dat je trots op hem bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat een mooi filmpje! Zo'n lief menneke, met zijn prachtige stem en schattige uitstraling weet hij iedereen te veroveren! Fijn dat je dit met ons deelt, Anna Martijne! Echt een kind om trots op te zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. jammer kon t filmpje niet bekijken.. kan me wel voorstellen dat je genoten hebt!

    BeantwoordenVerwijderen