Welkom!

Hallo,
Leuk dat je komt kijken en lezen op mijn blog.
Hier wil ik beschrijven met welke creatieve dingen ik bezig ben, afgewisseld met dingen die me bezighouden.
Ik zou het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Anna Martijne

vrijdag 10 augustus 2012

Half paar af en give away

Gisteren noemde ik het al in een klein voorproefje: er zou meer te lezen zijn.
Bij deze: ik houd een give away.
Ik ga een tashanger voor je haken in 2 kleuren die jij leuk vindt, het voorbeeld dat hier op foto te zien is, heb ik gehaakt van lichtgeel en oranje katoen. 
Je kunt reageren tot en met zondag 26 augustus a.s., ik zal dan op maandag 27 augustus de gelukkige winnares trekken en dan de tashanger maken.

De eerste sok van een paar voor Yvonne, een tante van Patrick, is af. Ze wilde graag sokken hebben, maar het been hoefde niet hoog te worden, dus maar iets been gebreid na de boord, iets hoger dan de sneakersokjes die ik al eerder breide voor mijzelf.3 opmerkingen:

 1. Hoi Anna Martijne,
  Leuke sok!! Mooie kleurtjes! Ga je de 2e sok precies zo breien? Of begin je met breien met de kleur die nu op de bol aan de beurt is?? (is het nog te volgen wat ik bedoel? lastig om het te formuleren,ha,ha).

  Leuke tashanger! Ik maak graag een kans. Ik hou van paars, lila, blauw tinten.

  groetjes, Gera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gera,

  Ja, de 2e sok ga ik precies zo breien. Vooral als ik voor anderen sokken brei, vind ik het een hele leuke uitdaging om te proberen 2 dezelfde sokken te breien, voor mijzelf vind ik dat niet heel belangrijk. En ik moet zeggen, dat me dat redelijk goed afgaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Martijne ik las je bericht op facebook nu zit ik ook meteen op jou site :-) leuk!! Ook ik maak graag kans op de tassen hanger,wat moet ik daar voor doen :-)? Ik hou van lichte kleurtjes lieve groet ingrid

  BeantwoordenVerwijderen