Welkom!

Hallo,
Leuk dat je komt kijken en lezen op mijn blog.
Hier wil ik beschrijven met welke creatieve dingen ik bezig ben, afgewisseld met dingen die me bezighouden.
Ik zou het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Anna Martijne

dinsdag 24 augustus 2010

Weer aan het werk en de brei....


Na ruim 5 jaar thuis te hebben gezeten en inmiddels 4 jaar op de wachtlijst van de SW, ben ik eindelijk aan de beurt om zeer binnenkort weer aan het werk te gaan. Sinds halverwege maart ongeveer doe ik al 1 ochtend in de week vrijwilligerswerk bij de kinderopvang hier in het ziekenhuis. Dat is leuk om te doen, maar om dat jaren vol te houden, nee dank je wel.
Blij verrast was ik dan ook, toen ik vorige week te horen kreeg dat ik op gesprek moest komen bij het SW-bedrijf om door te spreken waar of ik aan het werk zou willen. Een 3-tal opties hebben we doorgesproken, waarvan er 1 is die het zeer waarschijnlijk niet gaat worden. Het verpleeghuis wilde al snel met mij in gesprek, gisteren (ma. 23-8) ben ik er geweest en ik werd er blij van. Een hele goede optie om in mijn achterhoofd te hebben. Ook bij de school van mijn dochter, een school voor speciaal onderwijs, heb ik laten vallen dat ik daar wel werkervaring op wil doen. Inmiddels is mijn cv doorgemaild, maar tot op dit moment heb ik nog niks gehoord.
Omdat ik de opvoeding van mijn dochter alleen moet doen, zitten er wel een paar kleine struikelpuntjes aan, die heb ik gisteren al wel aangegeven bij het gesprek in het verpleeghuis. Zo wil ik eigenlijk graag thuis zijn in de schoolvakanties, gewone opvang is voor haar bijna niet haalbaar, en bovendien, de reguliere opvang neemt denk ik geen kinderen van 12 jaar aan....En ook moet ik thuis zijn op het moment dat zij thuis komt uit school, ze kan niet alleen thuis zijn. Ik heb wel het gevoel, dat dat goed gaat komen. Als ik bij haar op school aan het werk mag, wordt dat wat makkelijker. Heerlijk, een luxe probleem dus.

Eindelijk ben ik dan begonnen met een 2e sok te breien bij mijn allereerste sok, het werd ook wel hoog tijd. Nu begin ik 's avonds regelmatig ijskoude voeten te krijgen, en dan is het toch wel heel erg lekker dat ik een paar zelf gebreide sokken aan kan trekken. De tweede sok die ik aan het breien bent, hoort bij de sok op de foto.

5 opmerkingen:

 1. Oh wat spannend, het idee om misschien binnenkort weer aan de slag te kunnen is super! Ik hoop dat het nieuwe werk goed te combineren valt met de zorg voor je dochter! En inderdaad wordt het al weer sokkentijd, wat een mooie kleuren ben je aan het breien. Ik vind het ook altijd zo lekker breien met die streepjes. Heel veel succes met de sollicitaties, groetjes van Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk vooruitzicht. Ik hoop voor je dat het wat gaat worden bij de school van je dochter. Wat de sok betreft hij ziet er goed uit hoor. Leuk die kleuren en met die streepjes vind ik dat het net is als of het breien sneller gaat. Ik ben zelf dan zo nieuwsgierig wat het volgende streepje weer is.

  Succes met het vinden van een geschikte baan! Groetjes,
  Mariejan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi leuke sokken worden dat.Hoop dat je een keuze kunt maken.Zo heb je niks en zo alles.Je snapt t wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik duim vcor je en wat een prachtige sok, heerlijk he als je koude voeten hebt om zelfgebreide sokken te dragen,

  groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk nu bij een logje van jou te reageren.

  Dat ziet er positief uit !!
  Succes ook met sok 2 !!

  Hard nodig zag ik hierboven !!;-)

  Ja plensen in het water hoort werbij of het stinkt of niet !!

  (((zwaaii)))... marian'ne m

  BeantwoordenVerwijderen